Noble Bank wyróżniony tytułem Superbrand 2010

22.09.2010
Noble Bank został uhonorowany prestiżowym tytułem Superbrand 2010. Jest on przyznawany najsilniejszym markom na rynku, które dzięki swojej reputacji zyskały znaczącą przewagę konkurencyjną.
Wyróżnienia Superbrand nadawane są na całym świecie w ramach projektów organizowanych pod patronatem organizacji The Superbrands Ltd. Są dowodem świadczącym o wyjątkowej sile i rozpo­znawalności nagrod­zonych marek. W tym roku Rada Marek, w skład której wchodzi 23 ekspertów z dziedziny marketingu i komunikacji społecznej, wybrała najsilniejsze i najlepiej rozpoznawalne marki w Polsce z grona ponad 1600 marek konsumenckich i 1200 marek biznesowych. W swoich ocenach Jury kierowało się subiektywnym postrzeganiem marek oraz korzyści jakie oferują one swoim Klientom. Tytuły Superbrand zostały przyznane w Polsce po raz piąty. Międzynarodowa organizacja Superbrands Ltd. działa od 15 lat w ponad 85 krajach. Jej celem jest promowanie idei marki, utożsamianej nie tylko z jakością produktu, lecz również z wartościami i filozofią działalności biznesowej.